Home » Voor organisaties

De Verrijking bij jullie organisatie!

De Verrijking is een maatschappelijk diensttijd (MDT) project waarbij jongeren tussen de 15 en 27 jaar zonder startkwalificatie gaan werken aan motivatie, talenten en interesses.

Dit doen zij met behulp van trainingen zoals communicatie, weerbaarheid, structuur en projectmatig werken. Daarnaast gaan zij op werkbezoek, wonen bijeenkomsten met rolmodellen bij en hebben een maatschappelijke diensttijd van 16 werken.

In deze 16 weken maken zij impact op een manier die bij hen past en leren hun eigen drijfveren kennen. Dit kan door bijvoorbeeld te ondersteunen bij een organisatie die ouderen helpt, dansles te geven aan kinderen of een debat te organiseren voor andere jongeren.

Onze partners

Aan de Verrijking bijdragen

  • Jongeren ondersteunen bij jouw project
  • Jongeren begeleiden in hun ontwikkelproces
  • Workshop of training geven aan de jongeren
  • Bedrijfsbezoek of lezing bij jouw organisatie

Wat kun je van De Verrijking verwachten?

De Verrijking geeft jongeren de ruimte zich klaar te stomen voor een volgende stap richting werk of opleiding. Met de juiste begeleiding van een ervaringsdeskundige coach, training en de kans om kennis te maken met het bedrijfsleven en impact projecten werken de jongeren samen met ons aan hun toekomst.

Wat verwachten we van jouw organisatie?

Jij wilt als persoon en/of bedrijf graag bijdragen aan de ontwikkeling en toekomst van één of meerdere deelnemers. In overleg bespreken we graag de mogelijkheden

Contact opnemen

Heeft u een vraag of verzoek of wilt u ook met ons samenwerken om jongeren perspectief te bieden, vul dan onderstaand contactformulier in.

We komen graag in contact met kleinere en grotere bedrijven maar ook maatschappelijke organisaties en gemeentes. Graag ontvangen wij uw contactgegevens, uw functie en kenmerken van uw organisatie.

Als u het bericht hebt verstuurt u van ons zo snel mogelijk. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen
onder het telefoonnummer 0613 827 539

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als sociale initiatief en opleider, actief in de regio Amsterdam voor jou kunnen betekenen, én garanderen.

Wil je liever teruggebeld worden?

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.