De Verrijking bij jullie organisatie!

De Verrijking is een maatschappelijk diensttijd (MDT) project waarbij jongeren tussen de 15 en 27 jaar zonder startkwalificatie gaan werken aan motivatie, talenten en interesses.

Dit doen zij met behulp van trainingen zoals communicatie, weerbaarheid, structuur en projectmatig werken. Daarnaast gaan zij op werkbezoek, wonen bijeenkomsten met rolmodellen bij en hebben een maatschappelijke diensttijd van acht werken. 

In deze acht weken maken zij impact op een manier die bij hen past en leren hun eigen drijfveren kennen. Dit kan door bijvoorbeeld te ondersteunen bij een organisatie die ouderen helpt, dansles te geven aan kinderen of een debat te organiseren voor andere jongeren

Verrijk je mee?

  • Jongeren ondersteunen bij jouw project
  • Jongeren begeleiden in hun ontwikkelproces
  • Workshop of training geven aan de jongeren
  • Bedrijfsbezoek of lezing bij jouw organisatie

De Verrijking geeft jongeren de ruimte zich klaar te stomen voor een volgende stap richting werk of opleiding. Met de juiste begeleiding van een ervaringsdeskundige coach, training en de kans om kennis te maken met het bedrijfsleven en impact projecten werken de jongeren samen met ons aan hun toekomst.

Jij wilt als persoon en/of bedrijf graag bijdragen aan de ontwikkeling en toekomst van één of meerdere deelnemers. In overleg bespreken we graag de mogelijkheden.

Partners

Translate »
Scroll naar boven

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met onze privacyverklaring.